SERBIA


SERBIA
Здраво,
Моје име је Робин Терри. Ја сам из Новог Зеланда. Пре десет година присуствовао сам конференцији о Златној обали Аустралије. Главни говорник на конференцији такође је био из НЗ-а, стајао је предњим дијелом позорнице и представио бијелу плочу и црну оловку користећи филтере као објашњења и одговарао на питања више од сат времена. У то време нисам разумео о чему он говори колико год брзо напредовао до сада и имам далеко јаснију слику онога што се данас догађа.

Говорио је о политичким превирањима која су обухватила демократске земље, широм света, корупцију у тајности и злоупотребу моћи. Изазови који стоје пред управљањем основном, друштвеном, локалном и централном владом и имовином које је успешно решавао дијаграмима на белој табли. Показао је транзицију доброг управљања и управљања јавним комуналним услугама, здравственим системом, образовањем, одбраном, јавним редом и другим средствима и социјалним услугама.

У нашем данашњем дану (2020. године) људи широм света су још више свесни да се сада суочавамо са великим проблемом. Проблем постаје још очитији када кроз наш приступ друштвеним медијима и приче које причамо буду готово идентичне онима којима је речено пре више од десет година.

"Хјустон, имамо проблем" ... Питање је: "Како да исправимо проблем?"

Пре свега, морамо идентификовати процес који користе политичари и корпорације у локалним, државним и савезним департманима, а затим истражити њихову употребу правног правосудног система за контролу свих нивоа незаконите и незаконите наплате новчаних казни и других незаконитих новчаних наплата . Оффсхоре регистроване корпорације не плаћају порез, пример како су порески закони писали посао за посао. Међутим, колико год збуњујуће, они и даље контролишу огромне количине јавне инфраструктуре плус нафту, лежишта минерала, копнене и приобалне лиценце. По речима Варрена Буффета, "Мој секретар плаћа више пореза него ја."

Руководство већине владиних служби и комуналија данас је додељено приватним компанијама или корпорацијама. Бројни правни судови регистровани су по корпорацијском закону, ау великом броју случајева је и пореско одељење. Полиција су агенти за наплату који издају паркинг карте, брзинске карте, нелиценцирана возила, враћање у посјед имовине, ходање по јаји, скривање лица од камера на јавним местима итд. У многим случајевима полиција више није полицајац или жена, већ под полицијом управљање регистрованом корпорацијом и приватизовани су службеници обезбеђења који послују у јавном домену без законских или законитих овлашћења. Пореско одељење је такође криво за незаконите и нелегалне наплате и банкротирају грађане који немају алтернативу за своје понекад бескрупулозно понашање. Ако одељење за опорезивање послује са бројем пореских досијеа, онда је то приватна агенција за наплату и нема законско или законито право прикупљања пореза од грађана. Локални савети су такође криви за незаконито и незаконито понашање које забрањује имовину због неплаћених стопа и кршење нелегалних и незаконитих имовина људи. Неизабраном генералном директору исплаћују се значајне плате уз накнаде по стопи од грађана? Савети који послују са бројевима пореских досијеа конкуришу њиховим платним стопама.

„Па ШТА ЈЕ РЕШЕЊЕ? „„ ИМАМО ДА ПОСТОЈЕМО ВЛАДУ “„ КАКО? „

Решење за које верујем да ће у будућности бити врло успешно и уклонити баријере је креирање и коришћење АПП-а који садржи политичку повељу која се може лако прочитати и разумети написана на свим главним језицима. Политички кандидат могао би се представљати у аудиторијуму са 1200 људи и можда се питају какве су његове политике. Он би имао могућност да каже: "Извадите мобителе и преузмите овај АПП, који садржи политичку повељу која је основа моје политичке кампање". У року од 5 минута сви имају приступ истим информацијама на свом мобилном телефону као и њихов кандидат. АПП се може модификовати тако да приказује име и слику кандидата и њихове одговарајуће странке.
Такође би у оквиру ове апликације била и друштвена и правна апликација која помаже људима који имају непосредне проблеме са којима се сусрећу током свакодневног живота.

Повеља се може користити као основа за политичку кампању било од стране политичке странке или од независних кандидата. Све има полазиште и треба водити дискусију прије него што се било која значајна акција може догодити. Беспомоћност коју ми као грађани осјећамо, губитак демократских слобода нам наметну невиђене снаге „ДО сада“.

"ТРУСТ" је основни фактор и чини се да ће то нестати када политичка странка или кандидат заузму своје место у локалном већу, парламенту, конгресу или сенату. Не кажем да је апликација тотално решење проблема с којима се суочавамо, али сваки кандидат који након избора изабере да игнорише повељу, може се наћи пред врло непријатељским бирачким тијелом. Имајте на уму да сви имају исте податке на свом мобилном телефону као и њихов успешни кандидат „ТАКО СЕ САДА САЗИВА“.

Данас у свету постоји 113 земаља чије су владе демократски изабране и за све те земље развијен је образац. Апликација ће дати заједничку нит свима који одлуче да преузму ову нову технологију и прочитају информације које садржи. Апликација за сваку земљу биће на њиховом језику, а такође ће добити звук. Правна и друштвена апликација ће се ажурирати континуирано, како се буду развијале нове информације релевантне за догађаје. Да бисте на свој мобилни телефон преузели апликацију која садржи било коју повељу, наплатићете 20 УСД, што вам омогућава регистрацију од 12 месеци, а ажурирања су бесплатна. "МИ ТО МОЖЕМО ДА УРАДИМО".


ПРОМЕНИ СВЕТСКИ ЈЕДАН АПП @ Време
ввв.цхартер-2020.цом

Законско и законито успостављање суверених права српских влада вршит ће људи који су изабрани користећи ЦХАРТЕР-2020 као основу за своју политичку кампању. Ако довољно изабраних представника буде у стању да формира владу на дан или као део коалиционе владе, биће обавезујући референдум одржао се у року од 12 месеци након избора који ће тражити даљи мандат од људи за законско и законито право владе постојати. Испод су неке од политика које ће се водити у овој писаној повељи, овај процес треба следити ако грађани Србије желе да задрже уставну контролу над својом владом.

1. ЗАКОН И НАРУЏБА
Правосудни судови ће се вратити пракси заједничког права само тамо где се према свим грађанима поступа под једнаким законом и недужним док се не докаже кривица. Закон о адмиралитету и шеријатски закон и употреба легалског језика неће бити дозвољени за употребу на судовима.

2. ОБНАВЉАЊЕ
Плате за све владине службенике и политичаре почињу у 1,2,3,4,5,6 пута минималној плати.

3. ВЛАДА И УСЛУГЕ ВЛАДЕ
Уговори о државним услугама који су пребачени у приватне компаније, корпорације, фондове и фондације постаће ништавни. Руководство свих служби и комуналних служби вратиће се у унутрашњу управу.

4. РЕГИСТРОВАНЕ КОРПОРАЦИЈЕ
Појединачни чланови парламента и политичких партија које су регистроване корпорације регистроваће се на јавној арени, а поништавају се и биће одржани избори за мимоилажење. Такође било која државна или правна одељења која послују са регистрованим бројем пореског досијеа или су регистрована као корпорација одмах ће престати са овом праксом.

5. ОПРЕЗ
5% без пореског одбитка. Овај порез се односи на све грађане, приватна предузећа, јавна предузећа, корпорације, фондације и цркве, а нико није ослобођен од пореза.

6. ОБРАЗОВАЊЕ
Образовање ће бити бесплатно за све грађане, укључујући универзитет. Приватне школе не испуњавају услове за јавно финансирање.

7. ЗДРАВЉЕ
Универзална здравствена заштита за све грађане.

8. ФОНД ЗА СУПЕРАННУАЦИЈУ И ПОВРАТАК
Минимална зарада. Сва исплата пензија која се тренутно исплаћује из јавне торбице вратит ће се на ову уплату. Свака бесплатна путовања у унутрашњем или међународном или другом порезу која се финансирају од пореза одмах ће престати.

9. ЈАВНО СТАНОВАЊЕ
Да ли је одговорност владе која има обавезу да свим грађанима обезбеди приступачно становање.

10. СЛОБОДА ШТАМПЕ
Право да јавност зна је најважније за здрав и демократски процес.

11. СОЦИЈАЛНИ МЕДИЈИ
За све коментаре на друштвеним медијима одговорна је особа која их израђује. Сваки предмет у којем језик који се користи не угрожава живот, слободу или потрагу за срећом, остаје право на БЕСПЛАТНО ГОВОРЕЊЕ.

12. СТРАНО ВЛАСНИШТВО
Страни држављани не могу да поседују руралну или стамбену имовину, а они који ће имати на располагању три месеца да продају, у противном ће имовина бити уплаћена на аукцији коју ће платити власнику.

13. ГЕНЕТСКО МОДИФИКОВАНА ТЕХНОЛОГИЈА
Употреба ГМ-а у ланцу хране неће бити дозвољена. на пример. Пшенично зрно кукуруза сва стока.

14. ВОДА
Сви уговори о управљању који су додељени приватним компанијама и корпорацијама постаће ништавни и враћени су унутрашњој државној администрацији. Вода се не може трговати робом ни на једној берзи, сви уговори који су склопљени раскинуће и надокнада ће се исплатити.

15. РЕЗЕРВЕ БАНКА
Штампањем новца и државних финансијских услуга које су додељене приватним компанијама или корпорацијама ти уговори постају ништавни и враћаће се РЕСЕРВЕ БАНКУ којом управља држава. Десетогодишња ревизија биће извршена на рачунима компанија које су биле одговорне за ову услугу.

16. 5Г ТЕХНОЛОГИЈА
Пренос 5Г ће одмах престати и спровест ће се истрага о легалном одобрењу свих уговора. Овом технологијом и зрачењем које ствара 24/7 треба се позабавити обзиром на утицај који има на опште здравље и добробит свих грађана.

17. ГОТОВИНА
Друштво без готовине није опција. Систем електронског плаћања САМО би банкама, политичарима и великом послу омогућио могућност да диктирају коначни исход било које економске будућности. Трговци не могу одбити да им се плати у готовини.

18. ТРГОВИНА 18
ТРАЦКЕР 18 је тастер за локацију који је додат у ПРАВНИ АПП, и то може да се користи када их полиција заустави. Када се активирају људи који се налазе у одређеном радијусу, добиће упозорење и могу да надгледају коришћење аудио или видео записа, а затим донесу одлуку да ли желе да присуствују сведоку поступка који се одвија

ДЕМОКРАТИЈА је ГЛОБАЛНА ВАЛУТА
можете да додате вредност

Ускоро ће бити покренута ГоФундМе кампања за помоћ у финансирању овог пројекта.

Ако се прикупи довољно интересовања и средстава, основаћу канцеларију за управљање пројектима у Хамилтону на Новом Зеланду и уз помоћ познатих особа и ИТ особља одведу овај пројекат до његовог коначног завршетка. Поздрави, Робин Терри.