ROMANIA


ROMANIA
Salut,
Numele meu este Robin Terry, sunt din Noua Zeelandă. Acum zece ani am participat la o conferință pe Coasta de Aur a Australiei. Vorbitorul principal la conferință a fost și din NZ, a stat în fața scenei și i s-a prezentat o tablă albă și stilou negru folosind diagrame ca explicații și răspunzând la întrebări timp de peste o oră. La vremea respectivă nu am înțeles despre ce vorbea, oricât de repede a fost până acum și am o imagine mult mai clară despre ceea ce se întâmplă astăzi.

El a vorbit despre agitația politică care cuprinde țările democratice, la nivel mondial despre corupția secretă și utilizarea abuzivă a puterii. Provocările care urmează în ceea ce privește gestionarea activităților de bază, sociale, locale și centrale și a bunurilor pe care le-a abordat cu succes prin diagramele de pe consiliul alb. El a arătat tranziția bunei guvernări și gestionarea utilităților publice, a sistemului de sănătate, educație, apărare, lege și ordine și alte active și servicii sociale.

În zilele noastre actuale (2020), oamenii din întreaga lume sunt și mai conștienți că avem de-a face cu o problemă majoră. Problema devine și mai evidentă prin accesul nostru la rețelele de socializare, iar poveștile povestite sunt aproape identice cu cele spuse. acum peste zece ani.

„Houston avem o problemă”… Întrebarea este „Cum corectăm problema?”.

În primul rând, trebuie să identificăm procesul care este folosit de politicieni și corporații din departamentele locale, de stat și federale, apoi să explorăm utilizarea sistemului judiciar juridic pentru a controla toate nivelurile de colectare ilegală și ilegală de amenzi și alte colecții monetare ilegale . Corporațiile înregistrate în larg nu plătesc impozit, un exemplu despre modul în care legile fiscale au fost scrise de către firme pentru afaceri. Oricât de neplăcut este, ele controlează în continuare cantități uriașe de infrastructură publică, plus petrol, depozite de minerale, licențe onshore și offshore. În spusele lui Warren Buffet „Secretarul meu plătește mai multe taxe decât mine”.

Gestionarea celor mai multe departamente și utilități guvernamentale azi a fost aprovizionată companiilor private sau corporațiilor. O serie de instanțe de judecată sunt înregistrate în temeiul dreptului corporativ și, în mai multe cazuri, este și departamentul fiscal. Poliția este agenții de colectare care emit bilete de parcare, bilete de viteză, vehicule fără licență, refacerea proprietăților, mers pe jos, ascunzându-vă fața de camerele de luat vederi în locuri publice etc. În multe cazuri poliția nu mai este polițiști sau femeie de poliție, ci sub administrarea unei corporații înregistrate și sunt ofițeri de securitate privatizați care operează în domeniul public fără nicio autoritate legală sau legală. Departamentul de impozitare este, de asemenea, vinovat de colectarea ilegală și ilegală și falimentarea cetățenilor care nu au nicio alternativă la comportamentul lor uneori lipsit de scrupule. Dacă un departament de impozitare operează cu un număr de dosar fiscal, atunci acestea sunt o agenție privată de colectare și nu au dreptul legal sau legal de a percepe impozite de la cetățeni. Consiliile locale sunt, de asemenea, vinovate de o conduită ilegală și ilegală prin excluderea proprietăților pentru tarife neplătite și încălcarea ilegală și ilegală a proprietăților oamenilor. Directorul generalului neelecționat a primit salarii substanțiale cu beneficii din ratele cetățenilor? Consiliile care operează întreprinderile cu numere de fișiere fiscale în concurență cu plătitorii acestora.

„Deci care este soluția? „„ TREBUIE SĂ ÎNCEPĂM GUVERNUL ”„ CUM? „

O soluție cred că va avea mare succes și va elimina barierele în viitor este crearea și utilizarea unei APP care conține o carte politică care poate fi ușor citită și înțeleasă scrisă în toate limbile majore. Un candidat politic s-ar putea prezenta într-un auditoriu cu 1200 de oameni și s-ar putea să se întrebe care sunt politicile sale. El ar avea opțiunea să spună „Vă rugăm să scoateți telefoanele mobile și să descărcați această aplicație, care conține o cartă politică care este baza campaniei mele politice”. În 5 minute, fiecare are acces la aceleași informații pe telefonul mobil ca și candidatul său. APP poate fi modificat astfel încât să arate numele și imaginea candidaților și a partidului respectiv.
Tot în cadrul acestei aplicații ar fi o aplicație socială și legală pentru a ajuta persoanele cu probleme imediate cu care se confruntă în viața lor de zi cu zi.

Carta poate fi folosită ca bază pentru o campanie politică fie de un partid politic, fie de candidați independenți. Totul are un punct de plecare și trebuie să se desfășoare o discuție înainte de a se întâmpla orice acțiune semnificativă. Neputința pe care noi, în calitate de cetățeni o simțim, pierderea libertăților noastre democratice ne este impusă de forțele nevăzute „Până acum.

„TRUST” este un factor fundamental, iar acest lucru pare să dispară odată ce un partid sau candidat politic își ocupă locul în consiliul local, parlament, congres sau senat. Nu spun că aplicația este soluția totală a problemelor cu care ne confruntăm, însă orice candidat care alege să ignore cartașul după alegeri se poate găsi singur sau în fața unui electorat foarte ostil. Amintiți-vă că toată lumea are aceleași informații pe telefonul lor mobil ca și candidatul lor de succes „NU ESTE NICI ACUM SA SE ascund”.

Există astăzi 113 țări din lume ale căror guverne sunt alese democratic și a fost elaborat un șablon pentru toate aceste țări. Aplicația va oferi un fir comun tuturor celor care aleg să descarce această nouă tehnologie și vor citi informațiile pe care le conține. Aplicația pentru fiecare țară va fi în limba lor și va veni și cu audio. Aplicația legală și socială va fi actualizată în mod continuu pe măsură ce se vor derula noi informații relevante pentru evenimente. Pentru a descărca o aplicație care conține orice charter pe telefonul dvs. mobil, veți suporta un cost de 20 de dolari, ceea ce vă oferă 12 luni de înregistrare, iar actualizările sunt gratuite. "NOI PUTEM SA FACEM ASTA".


SCHIMBAREA UNEI APLICARE A MONDEI @ UN ORA
www.charter-2020.com

Stabilirea legală și legală a guvernelor românești pentru a exista drepturi suverane de a exista persoanele care au fost alese folosind CHARTER-2020 ca bază pentru campania lor politică. Dacă suficienți reprezentanți aleși sunt capabili să formeze un guvern ca guvern al zilei sau ca parte a unui guvern de coaliție, un referendum obligatoriu va avea loc în termen de 12 luni de la alegeri, pentru a căuta un nou mandat din partea poporului pentru dreptul legal și legal al guvernului. A exista. Mai jos sunt prezentate câteva dintre politicile care vor fi urmărite în acest statut scris, acest proces trebuie urmat dacă cetățenii români vor păstra controlul constituțional asupra guvernului lor.

1. LEGEA & COMANDA
Instanțele de drept vor reveni la practica dreptului comun numai în cazul în care toți cetățenii sunt tratați în mod egal în condițiile legii și nevinovați până când sunt dovediți vinovați. Legea contra amintirilor și legea sharia și utilizarea limbajului legalese nu vor fi permise să fie utilizate în instanțe.

2. REMUNERARE
Salariile pentru toți angajații guvernamentali și politicieni încep de la 1,2,3,4,5,6 ori salariul minim.

3. SERVICII ȘI UTILITĂȚI DE GUVERN
Contractele de servicii guvernamentale care au fost externalizate către companii private, corporații, trusturi și fundații vor deveni nule. Managementul tuturor serviciilor și utilităților departamentelor guvernamentale va reveni la administrarea internă.

4. CORPORAȚII ÎNREGISTRATE
Membrii parlamentari și partidele politice care sunt corporații înregistrate își vor înregistra activitatea pe arena publică și vor fi nule și va avea loc alegeri. De asemenea, orice departamente guvernamentale civile sau juridice care operează cu un număr de dosar fiscal înregistrat sau sunt înregistrate ca o corporație vor înceta imediat această practică.

5. FISCALITATE
5% fără deductibile fiscale. Această taxă se aplică tuturor cetățenilor, companiilor private, companiilor publice, trusturilor de corporații, fundațiilor și bisericilor, nimeni nu este scutit de această taxă.

6. EDUCAȚIE
Educația va fi gratuită pentru toți cetățenii, inclusiv universitatea. Școlile private nu se califică pentru finanțare publică.

7. SĂNĂTATEA
Asistență medicală universală pentru toți cetățenii.

8. FONDUL DE SUPERANNUARE ȘI RETIRARE
Salariu minim. Toate plățile de pensionare care sunt plătite în prezent din monedă publică vor reveni la această plată. Orice plată internă sau internațională sau alte plăți finanțate cu impozit vor înceta imediat.

9. CASA PUBLICĂ
Este responsabilitatea guvernului care are obligația de a se asigura că toți cetățenii au locuințe accesibile.

10. LIBERTATE DE PRESĂ
Dreptul pentru cunoașterea publicului este esențial pentru un proces sănătos și democratic.

11. MEDIA SOCIALĂ
Toate comentariile făcute pe rețelele de socializare sunt responsabilitatea persoanei care le face. Orice subiect în care limba folosită nu amenință viața, libertatea sau căutarea fericirii, atunci rămâne dreptul la SPEACH GRATUIT.

12. PROPRIETATE STRĂINĂ
Cetățenii străini nu pot deține proprietăți rurale sau rezidențiale, cei care vor avea la dispoziție trei luni pentru a vinde altfel, acele proprietăți vor merge pentru ca sumele de licitație să fie plătite proprietarului.

13. TEHNOLOGIE MODIFICATĂ GENETIC
Nu este permisă utilizarea GM în lanțul alimentar. de exemplu. Grâu de grâu din toată grădina.

14. APA
Toate contractele de management care au fost acordate companiilor private și corporațiilor vor deveni nule și vor reveni la administrația internă. Apa nu trebuie tranzacționată ca marfă la vreun schimb, toate contractele în vigoare vor fi reziliate și compensațiile vor fi plătite.

15. BANCA DE REZERVARE
Tipărirea banilor și a serviciilor financiare guvernamentale care au fost aprovizionate către companii private sau corporații, aceste contracte vor deveni nule și vor reveni la o BANĂ DE REZERVARE administrată de guvern. Se va efectua un audit de zece ani pe conturile companiilor care au fost responsabile de acest serviciu.

16. TEHNOLOGIE 5G
Transmiterea 5G va înceta imediat și va avea loc o anchetă privind autorizarea legală a tuturor contractelor. Această tehnologie și radiațiile pe care le generează 24/7 trebuie să fie abordate în ceea ce privește efectul pe care îl are asupra sănătății generale și bunăstării tuturor cetățenilor.

17. CASH
O societate fără numerar nu este o opțiune. Sistemul de plăți electronice DOAR ar permite băncilor, politicienilor și marilor afaceri opțiunea de a dicta rezultatul final al oricărui viitor economic. Comercianții nu pot refuza să fie plătiți în numerar.

18. TRACKER 18

TRACKER 18 este un buton de localizare care a fost adăugat la APP-ul LEGAL, acesta putând fi folosit atunci când poliția este oprită. Când sunt activate persoanele care se află într-o anumită rază, vor primi o alertă și pot monitoriza utilizarea audio sau video și apoi vor lua o decizie cu privire la dorința de a participa ca martor la desfășurarea procesului.

DEMOCRACIA este o CURENȚĂ GLOBALĂ
puteți adăuga valoare


O campanie GoFundMe va fi lansată în scurt timp pentru a ajuta finanțarea acestui proiect.

Dacă se adună suficiente dobânzi și fonduri, voi înființa un birou de management al proiectului în Hamilton, Noua Zeelandă și cu ajutorul persoanelor cu cunoștință și al personalului IT va duce acest proiect la concluzia finală. Salutări, Robin Terry.