DENMARK


DENMARK
Hej,
Mit navn er Robin Terry, jeg er fra New Zealand. For ti år siden deltog jeg på en konference om Gold Coast of Australia. Hovedtaleren på konferencen var også fra NZ, han stod foran på scenen og præsenterede for en hvid tavle og sort filtpen ved hjælp af diagrammer som forklaringer og besvarelse af spørgsmål i over en time. På det tidspunkt forstod jeg ikke, hvad han talte om, hvor hurtigt han var fremad, og jeg har et langt klarere billede af, hvad der sker i dag.

Han talte om den politiske uro omfavnende de demokratiske lande, verdensomspændende hemmeligholdelseskorruption og misbrug af magt. De udfordringer, der lå foran, med hensyn til styring af kerne, sociale, lokale og centrale myndigheder og aktiver, han med succes taklede gennem diagrammerne på det hvide bord. Han viste overgangen til god regeringsførelse og styring af offentlige forsyningsselskaber, sundhedssystemet, uddannelse, forsvar, lov og orden og andre aktiver og sociale tjenester.

I vores nuværende dag (2020) er mennesker over hele verden endnu mere opmærksomme på, at vi nu håndterer et stort problem. Problemet bliver endnu mere tydeligt, når vi gennem vores adgang til sociale medier, og historierne, der fortælles, næsten identificerer dem, der fortælles for over ti år siden.

”Houston, vi har et problem”… Spørgsmålet er: ”Hvordan retter vi problemet?”.

Først og fremmest er vi nødt til at identificere den proces, der bruges af politikere og virksomheder i lokale, statslige og føderale afdelinger, og derefter undersøge deres anvendelse af det juridiske retssystem til at kontrollere alle niveauer af ulovlig og ulovlig inddrivelse af bøder og andre ulovlige monetære samlinger . Offshore-registrerede selskaber betaler ikke skat, et eksempel på, hvordan skattelovgivningen blev skrevet af erhvervslivet for erhvervslivet. Men så forvirrende som det er, kontrollerer de stadig store mængder offentlig infrastruktur plus olie, mineralforekomster, onshore og offshore licenser. I ordene fra Warren Buffet "Min sekretær betaler mere skat end jeg gør."

Forvaltningen af de fleste offentlige afdelinger og forsyningsselskaber i dag er blevet indkøbt til private virksomheder eller virksomheder. En række domstole er registreret i henhold til selskabsret, og i en række tilfælde er skatteafdelingen også. Politiet er de indsamlingsagenter, der udsteder parkeringskort, hurtig billetter, ulicenserede køretøjer, genoptagelse af ejendomme, kajafrejse, skjule dit ansigt for kameraer på offentlige steder osv. I mange tilfælde er politiet ikke længere politimænd eller politikvinde, men under ledelse af et registreret selskab og er privatiserede sikkerhedsansvarlige, der opererer i det offentlige rum uden nogen lovlig eller lovlig myndighed. Skatteafdelingen er også skyldig i ulovlige og ulovlige indsamlinger og konkursborgere, der ikke har noget alternativ til deres til tider skrupelløse opførsel. Hvis en beskatningsafdeling opererer med et skattedokumentnummer, er de et privat opkrævningsbureau og har ingen lovlig eller lovlig ret til at opkræve skatter fra borgere. Lokale råd er også skyldige i ulovlig og ulovlig adfærd, der udelukker ejendom til ulønnet sats og overtrædelse af folks ejendomme ulovligt og ulovligt. U-valgt administrerende direktør får betydelige lønninger med fordele ud over borgernes satser? Råd, der driver erhvervslivet med skattefilenumre i konkurrence med deres skattebetalere.

”HVAD HVAD ER LØSNINGEN? “” VI SKAL BLI REGERINGEN ”” HVORDAN? ”

En løsning, som jeg tror vil være meget succesrig og fjerne barrierer i fremtiden, er oprettelse og brug af en APP, der indeholder et politisk charter, der let kan læses og forstås skrevet på alle større sprog. En politisk kandidat kunne være til stede i et auditorium med 1200 mennesker, og de spekulerer måske på, hvad hans politik er. Han ville have muligheden for at sige 'Fjern dine mobiltelefoner og download denne APP, der indeholder et politisk charter, som er grundlaget for min politiske kampagne'. Inden for 5 minutter har alle adgang til de samme oplysninger på deres mobiltelefon som deres kandidat. APP'en kan ændres, så den viser navn og billede af kandidater og deres respektive parti.
Inden for denne app ville der også være en social og juridisk app til at hjælpe mennesker med øjeblikkelige problemer, de står overfor i deres hverdag.

Chartret kan bruges som grundlag for en politisk kampagne, enten af et politisk parti eller af uafhængige kandidater. Alt har et udgangspunkt, og en diskussion skal finde sted, inden nogen meningsfuld handling kan ske. Den magtesløshed, som vi som borgere føler, idet vores tab af demokratiske friheder pålægges os af usete styrker ”HIDT NU”.

”TRUST” er en grundlæggende faktor, og det ser ud til at forsvinde, når et politisk parti eller kandidat tager plads i lokalrådet, parlamentet, kongressen eller i senatet. Jeg siger ikke, at appen er den samlede løsning på de problemer, vi står overfor, men enhver kandidat, der vælger at ignorere chartret efter et valg, kan muligvis finde sig selv i en meget fjendtlig vælger. Husk, at alle har de samme oplysninger på deres mobiltelefon som deres vellykkede kandidat "DER ER NÅR AT GJULLE".

Der er 113 lande i verden i dag, hvis regeringer er demokratisk valgt, og der er udviklet en skabelon for alle disse lande. Appen giver en fælles tråd til alle, der vælger at downloade denne nye teknologi og læse de oplysninger, den indeholder. Appen til hvert land er på deres sprog og kommer også med lyd. Den juridiske og sociale app opdateres løbende, når nye informationer, der er relevante for begivenheder, udfolder sig. For at downloade en app, der indeholder ethvert charter til din mobiltelefon, pålægges du en pris på $ 20, hvilket giver dig 12 måneders registrering og opdateringer er gratis. "VI KAN GØRE DET".


ÆNDRING AF VERDEN EN APP @ EN TID
www.charter-2020.com

Den lovlige og lovlige etablering af de danske regerings suveræne rettigheder til at eksistere vil blive forfulgt af mennesker, der er valgt med CHARTER-2020 som grundlag for deres politiske kampagne. Hvis nok valgte repræsentanter er i stand til at danne en regering som dagens regering eller som en del af en koalitionsregering, afholdes der en bindende folkeafstemning inden for 12 måneder efter valget, der søger et yderligere mandat fra folket til regeringens lovlige og lovlige ret at eksistere. Nedenfor er nogle af de politikker, der vil blive fulgt i dette skriftlige charter. Denne proces skal følges, hvis danske borgere skal opretholde forfatningsmæssig kontrol med deres regering.

1. LOV & BESTIL
De retlige domstole vil kun vende tilbage til udøvelsen af den fælles lov, hvor alle borgere behandles lige under loven og uskyldige, indtil de er bevist skyldige. Admiralitet og sharialov og brugen af Legalese sprog må ikke bruges i domstolene.

2. GODTAGELSE
Løn til alle regeringsansatte og politikere starter ved 1,2,3,4,5,6 gange mindsteløn.

3. REGERINGSServicer og værktøjer
Regeringskontrakter, der er outsourcet til private virksomheder, selskaber, fonde og fonde, vil blive ugyldige. Forvaltningen af alle offentlige myndigheders tjenester og forsyningsselskaber vender tilbage til intern administration.

4. REGISTREREDE CORPORATIONS
Individuelle parlamentsmedlemmer og politiske partier, der er registrerede selskaber, får deres registrering på den offentlige arena ugyldig, og der afholdes et bye-valg. Alle civile eller juridiske myndigheder, der opererer med et registreret skattedokumentnummer eller er registreret som et selskab, ophører også med denne praksis.

5. SKATTNING
5% uden skattefradrag. Denne skat gælder for alle borgere, private virksomheder, offentlige virksomheder, selskabstrusts, stiftelser og kirker, ingen er fritaget for denne skat.

6. UDDANNELSE
Uddannelse er gratis for alle borgere inklusive universitet. Privatskoler kvalificerer sig ikke til offentlig finansiering.

7. HELSE
Universal sundhedspleje for alle borgere.

8. SUPERANNUATION & RETIREMENTFOND
Minimumsløn. Alle pensioner, der i øjeblikket udbetales af den offentlige pung, vender tilbage til denne betaling. Enhver gratis rejse interne eller internationale eller andre skattefinansierede betalinger ophører øjeblikkeligt.

9. OFFENTLIG BOLIG
Er ansvaret for regeringen, der har en forpligtelse til at sikre, at alle borgere har overkommelige boliger.

10. PRESSEMEDDELELSE
Retten for offentligheden til at vide det er afgørende for en sund og demokratisk proces.

11. Sociale medier
Alle kommentarer, der fremsættes på sociale medier, er ansvarlig for den person, der fremstiller dem. Ethvert emne, hvor det anvendte sprog ikke truer livet, friheden eller forfølgelsen af lykke, forbliver retten til GRATIS SPEACH.

12. UDENLANDSK EJENDOMSKAB
Udenlandske borgere kan ikke eje landdistrikter eller boligejendomme, dem, der har tre måneder på at sælge, ellers vil disse ejendomme gå op på auktionsprovenu, der skal betales til ejeren.

13. GENETISK MODIFICERET TEKNOLOGI
Brug af GM i fødekæden er ikke tilladt. for eksempel. Hvedekorn, alt husdyr.

14. VAND
Alle ledelseskontrakter, der er tildelt private virksomheder og virksomheder, bliver ugyldige og vender tilbage til den interne regeringsadministration. Vand må ikke handles som en vare på nogen børs, alle kontrakter, der er på plads, afsluttes og kompensation udbetales.

15. RESERVEBANK
Udskrivning af penge og offentlige finansielle tjenester, der er indkøbt til private virksomheder eller selskaber, vil disse kontrakter blive ugyldige og vende tilbage til en regeringsstyret RESERVE BANK. Der udføres en ti-årig revision af regnskaberne for de virksomheder, der har været ansvarlige for denne service.

16. 5G TEKNOLOGI
Overførslen af 5G ophører øjeblikkeligt, og en undersøgelse af den lovlige godkendelse af alle kontrakter vil finde sted. Denne teknologi og den stråling, den genererer døgnet rundt, skal rettes mod den indflydelse, den har på alle borgers generelle sundhed og velbefindende.

17. KONTANT

Et kontantløst samfund er ikke en mulighed. KUN elektronisk betalingssystem giver banker, politikere og store virksomheder mulighed for at diktere det endelige resultat af enhver økonomisk fremtid. Forhandlere kan ikke nægte at blive betalt kontant.

18. TRACKER 18
TRACKER 18 er en placeringsknap, der er føjet til LEGAL APP, denne kan bruges, når den stoppes af politiet. Når aktiverede personer, der er inden for en bestemt radius, vil modtage en advarsel og kan overvåge ved hjælp af lyd eller video og derefter tage en beslutning om, hvorvidt de ønsker at deltage som vidne til den procedure, der finder sted.

DEMOKRATI er en GLOBAL VALUTA
du kan tilføje værdi


En GoFundMe-kampagne lanceres snart om at hjælpe med at finansiere dette projekt.

Hvis der samles tilstrækkelig interesse og midler, opretter jeg et projektstyringskontor i Hamilton New Zealand og med hjælp fra kyndige personer og it-medarbejdere fører dette projekt til dets endelige konklusion. Hilsen Robin Terry.