CYPRUS


CYPRUS
Χαίρετε,
Το όνομά μου είναι Robin Terry Είμαι από τη Νέα Ζηλανδία. Πριν από δέκα χρόνια παρακολούθησα ένα συνέδριο στο Gold Coast της Αυστραλίας. Ο κύριος ομιλητής στο συνέδριο ήταν επίσης από το NZ, στάθηκε στο μπροστινό μέρος της σκηνής και παρουσίασε έναν λευκό πίνακα και ένα μαύρο μαρκαδόρο χρησιμοποιώντας διαγράμματα ως εξηγήσεις και απαντώντας σε ερωτήσεις για πάνω από μία ώρα. Εκείνη την εποχή δεν κατάλαβα για τι μιλούσε, όσο γρήγορα προχωρά τώρα και έχω μια πολύ πιο ξεκάθαρη εικόνα για το τι συμβαίνει σήμερα.

Μίλησε για την πολιτική αναταραχή που αγκαλιάζει τις δημοκρατικές χώρες, παγκοσμίως τη διαφθορά μυστικότητας και την καταχρηστική χρήση εξουσίας. Οι προκλήσεις που αναμένονται σχετικά με τη διαχείριση της κεντρικής, κοινωνικής, τοπικής και κεντρικής κυβέρνησης και περιουσιακών στοιχείων που αντιμετώπισε με επιτυχία μέσω των διαγραμμάτων του λευκού πίνακα. Έδειξε τη μετάβαση της χρηστής διακυβέρνησης και της διαχείρισης των δημόσιων υπηρεσιών κοινής ωφέλειας, του συστήματος υγείας, της εκπαίδευσης, της άμυνας, του νόμου και της τάξης και άλλα περιουσιακά στοιχεία και κοινωνικές υπηρεσίες.

Στην τρέχουσα ημέρα μας (2020), οι άνθρωποι σε όλο τον κόσμο γνωρίζουν ακόμη περισσότερο ότι αντιμετωπίζουμε τώρα ένα μεγάλο πρόβλημα. Το πρόβλημα γίνεται ακόμη πιο προφανές όταν μέσω της πρόσβασής μας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και οι ιστορίες που λέγονται είναι σχεδόν ταυτόσημες με αυτές που ειπώθηκαν. πριν από δέκα χρόνια.

"Χιούστον έχουμε ένα πρόβλημα" ... Η ερώτηση είναι, "Πώς διορθώνουμε το πρόβλημα;".

Πρώτα απ 'όλα πρέπει να προσδιορίσουμε τη διαδικασία που χρησιμοποιείται από πολιτικούς και εταιρείες σε τοπικές, πολιτειακές και ομοσπονδιακές υπηρεσίες και, στη συνέχεια, να διερευνήσουν τη χρήση του νομικού δικαστικού συστήματος για τον έλεγχο όλων των επιπέδων παράνομης και παράνομης είσπραξης προστίμων και άλλων παράνομων νομισματικών συλλογών . Οι εγγεγραμμένες υπεράκτιες εταιρείες δεν πληρώνουν φόρο, ένα παράδειγμα του πώς οι φορολογικοί νόμοι γράφτηκαν από επιχείρηση για επιχείρηση. Ωστόσο, όσο δυσάρεστο είναι, εξακολουθούν να ελέγχουν τεράστιες ποσότητες δημόσιας υποδομής συν πετρέλαιο, ορυκτά κοιτάσματα, χερσαίες και υπεράκτιες άδειες. Σύμφωνα με τα λόγια του Warren Buffet «Ο γραμματέας μου πληρώνει περισσότερο φόρο από ό, τι εγώ».

Η διαχείριση των περισσότερων κυβερνητικών τμημάτων και υπηρεσιών κοινής ωφέλειας έχει ανατεθεί σε ιδιωτικές εταιρείες ή εταιρείες. Ορισμένα νομικά δικαστήρια έχουν καταχωριστεί σύμφωνα με το εταιρικό δίκαιο και σε ορισμένες περιπτώσεις το ίδιο ισχύει και για τη φορολογική υπηρεσία. Η αστυνομία είναι οι πράκτορες συλλογής που εκδίδουν εισιτήρια στάθμευσης, εισιτήρια ταχύτητας, οχήματα χωρίς άδεια, ανάκτηση περιουσιακών στοιχείων, jay περπάτημα, κρύβοντας το πρόσωπό σας από κάμερες σε δημόσιους χώρους κ.λπ. Σε πολλές περιπτώσεις η αστυνομία δεν είναι πλέον αστυνομικοί ή γυναίκα αστυνομίας, αλλά υπό την διαχείριση μιας εγγεγραμμένης εταιρείας και είναι ιδιωτικοποιημένοι αξιωματικοί ασφαλείας που λειτουργούν στο δημόσιο τομέα χωρίς νομική ή νόμιμη αρχή. Η φορολογική υπηρεσία είναι επίσης ένοχη για παράνομες και παράνομες εισπράξεις και πτωχεύσεις πολιτών που δεν έχουν εναλλακτική λύση για την ενίοτε αδίστακτη συμπεριφορά τους. Εάν ένα τμήμα φορολογίας λειτουργεί με αριθμό αρχείου φόρου, τότε είναι ιδιωτικός οργανισμός είσπραξης και δεν έχει κανένα νόμιμο ή νόμιμο δικαίωμα είσπραξης φόρων από πολίτες. Τα τοπικά συμβούλια είναι επίσης ένοχα για παράνομη και παράνομη συμπεριφορά αποκλεισμού ακινήτων για μη καταβληθέντα ποσοστά και για παράνομη και παράνομη παραβίαση των περιουσιών των ανθρώπων. Σε έναν μη εκλεγμένο Διευθύνοντα Σύμβουλο καταβάλλονται σημαντικοί μισθοί με παροχές από τα ποσοστά των πολιτών; Τα συμβούλια που λειτουργούν επιχειρήσεις με αριθμούς αρχείων φόρου σε ανταγωνισμό με τους πληρωτές τους.

«ΤΙ ΕΙΝΑΙ Η ΛΥΣΗ; «« ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ »« ΠΩΣ; «

Μια λύση που πιστεύω ότι θα είναι πολύ επιτυχημένη και θα εξαλείψει τα εμπόδια στο μέλλον είναι η δημιουργία και η χρήση μιας εφαρμογής που περιέχει έναν πολιτικό χάρτη που μπορεί εύκολα να διαβαστεί και να κατανοηθεί γραμμένο σε όλες τις μεγάλες γλώσσες. Ένας πολιτικός υποψήφιος θα μπορούσε να παρουσιάζεται σε ένα αμφιθέατρο με 1200 άτομα και ίσως αναρωτιούνται ποιες είναι οι πολιτικές του. Θα είχε την επιλογή να πει «Παρακαλώ αφαιρέστε τα κινητά σας τηλέφωνα και κατεβάστε αυτήν την εφαρμογή, η οποία περιέχει έναν πολιτικό χάρτη που αποτελεί τη βάση της πολιτικής μου εκστρατείας». Μέσα σε 5 λεπτά ο καθένας έχει πρόσβαση στις ίδιες πληροφορίες στο κινητό του τηλέφωνο με τον υποψήφιο. Το APP μπορεί να τροποποιηθεί έτσι ώστε να δείχνει το όνομα και την εικόνα των υποψηφίων και του αντίστοιχου κόμματος.
Επίσης μέσα σε αυτήν την εφαρμογή θα ήταν μια κοινωνική και νομική εφαρμογή για να βοηθήσει άτομα με άμεσα προβλήματα που αντιμετωπίζουν κατά την καθημερινή τους ζωή.

Ο χάρτης μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως βάση για μια πολιτική εκστρατεία είτε από ένα πολιτικό κόμμα είτε από ανεξάρτητους υποψηφίους. Όλα έχουν αφετηρία και πρέπει να διεξαχθεί συζήτηση προτού συμβεί οποιαδήποτε ουσιαστική δράση. Η αδυναμία που εμείς ως πολίτες αισθανόμαστε, η απώλεια των δημοκρατικών ελευθεριών μας επιβάλλεται από αόρατες δυνάμεις «ΕΩΣ ΤΩΡΑ».

Το «TRUST» είναι ένας θεμελιώδης παράγοντας και αυτό φαίνεται να εξαφανίζεται όταν ένα πολιτικό κόμμα ή υποψήφιος αναλάβει τη θέση του στο τοπικό συμβούλιο, το κοινοβούλιο, το συνέδριο ή στη γερουσία. Δεν λέω ότι η εφαρμογή είναι η απόλυτη λύση στα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε, αλλά οποιοσδήποτε υποψήφιος επιλέγει να αγνοήσει τον χάρτη μετά από εκλογές μπορεί να βρεθεί αντιμέτωπος με ένα πολύ εχθρικό εκλογικό σώμα. Θυμηθείτε ότι ο καθένας έχει τις ίδιες πληροφορίες στο κινητό του τηλέφωνο με τον επιτυχημένο υποψήφιο "ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΩΡΑ ΝΑ ΚΡΥΒΕΤΑΙ".

Υπάρχουν 113 χώρες στον κόσμο σήμερα των οποίων οι κυβερνήσεις εκλέγονται δημοκρατικά και έχει αναπτυχθεί ένα πρότυπο για όλες αυτές τις χώρες. Η εφαρμογή θα δώσει ένα κοινό νήμα σε όλους όσους επιλέγουν να κατεβάσουν αυτήν τη νέα τεχνολογία και να διαβάσουν τις πληροφορίες που περιέχει. Η εφαρμογή για κάθε χώρα θα είναι στη γλώσσα τους και θα συνοδεύεται επίσης από ήχο. Η νομική και κοινωνική εφαρμογή θα ενημερώνεται σε συνεχή βάση καθώς ξεκινούν νέες πληροφορίες σχετικές με εκδηλώσεις. Για να κατεβάσετε μια εφαρμογή που περιέχει ναύλωση στο κινητό σας, θα επιβαρυνθείτε με κόστος 20 $, το οποίο σας δίνει 12 μήνες εγγραφή και οι ενημερώσεις είναι δωρεάν. "ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ".


ΑΛΛΑΓΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΜΙΑ ΕΦΑΡΜΟΓΗ @ ΩΡΑ
www.charter-2020.com

Η νομική και νόμιμη καθιέρωση κυριαρχικών δικαιωμάτων για την ύπαρξη κυπριακών κυβερνήσεων θα επιδιωχθεί από άτομα που έχουν εκλεγεί χρησιμοποιώντας το CHARTER-2020 ως βάση για την πολιτική τους εκστρατεία. Εάν αρκετοί εκλεγμένοι αντιπρόσωποι είναι σε θέση να σχηματίσουν κυβέρνηση ως κυβέρνηση της ημέρας ή ως μέρος μιας κυβέρνησης συνασπισμού, θα διεξαχθεί δεσμευτικό δημοψήφισμα εντός 12 μηνών μετά τις εκλογές ζητώντας περαιτέρω εντολή από το λαό για το νόμιμο και νόμιμο δικαίωμα της κυβέρνησης. να υπάρχει. Παρακάτω είναι μερικές από τις πολιτικές που θα ακολουθηθούν σε αυτόν τον γραπτό χάρτη, αυτή η διαδικασία πρέπει να ακολουθηθεί εάν οι Κύπριοι πολίτες θέλουν να διατηρήσουν τον συνταγματικό έλεγχο της κυβέρνησής τους.

1. ΔΙΚΑΙΟ & ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ
Τα νομικά δικαστήρια θα επανέλθουν στην πρακτική του κοινού δικαίου μόνο όταν όλοι οι πολίτες αντιμετωπίζονται ισότιμα σύμφωνα με το νόμο και αθώοι έως ότου αποδειχθούν ένοχοι. Δεν θα επιτρέπεται η χρήση του νόμου περί ναυαρχείου και του νόμου της Σαρία και η χρήση νομικής γλώσσας στα δικαστήρια.

2. Αμοιβή
Οι μισθοί για όλους τους κυβερνητικούς υπαλλήλους και τους πολιτικούς ξεκινούν από 1,2,3,4,5,6 φορές τον ελάχιστο μισθό.

3. ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΚΑΙ ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ
Οι δημόσιες συμβάσεις υπηρεσιών που έχουν ανατεθεί σε ιδιωτικές εταιρείες, εταιρείες, καταπιστεύματα και ιδρύματα θα καταστούν άκυρες. Η διαχείριση όλων των υπηρεσιών και των υπηρεσιών κοινής ωφελείας θα επιστρέψει στην εσωτερική διοίκηση.

4. ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΕΝΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ
Μεμονωμένα μέλη του κοινοβουλίου και πολιτικά κόμματα που είναι εγγεγραμμένες εταιρείες θα καταστούν άκυρα η εγγραφή τους στη δημόσια αρένα και θα διεξαχθούν εκλεκτικές εκλογές. Επίσης, τυχόν κυβερνητικές υπηρεσίες αστικές ή νομικές που λειτουργούν με έναν καταχωρημένο αριθμό αρχείου φορολογικού μητρώου ή είναι εγγεγραμμένοι ως εταιρία θα διακόψουν αμέσως αυτήν την πρακτική.

5. ΦΟΡΟΛΟΓΙΑ
5% χωρίς φοροαπαλλαγές. Αυτός ο φόρος ισχύει για όλους τους πολίτες, τις ιδιωτικές εταιρείες, τις δημόσιες εταιρείες, τα εταιρικά καταπιστεύματα, τα ιδρύματα και τις εκκλησίες, κανένας δεν εξαιρείται από αυτόν τον φόρο.

6. ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
Η εκπαίδευση θα είναι δωρεάν σε όλους τους πολίτες, συμπεριλαμβανομένων των πανεπιστημίων. Τα ιδιωτικά σχολεία δεν πληρούν τις προϋποθέσεις για δημόσια χρηματοδότηση.

7. ΥΓΕΙΑ
Καθολική υγειονομική περίθαλψη για όλους τους πολίτες.

8. ΤΑΜΕΙΟ ΕΠΟΠΤΕΙΑΣ & ΕΝΙΣΧΥΣΗΣ
Κατώτατος μισθός. Όλες οι πληρωμές συνταξιοδότησης που πληρώνονται επί του παρόντος από το δημόσιο πορτοφόλι θα επανέλθουν σε αυτήν την πληρωμή. Οποιεσδήποτε δωρεάν ταξιδιωτικές εσωτερικές ή διεθνείς ή άλλες χρηματοδοτούμενες από φόρους πληρωμές θα σταματήσουν αμέσως.

9. ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΑΤΟΙΚΙΑ
Είναι ευθύνη της κυβέρνησης που έχει υποχρέωση να διασφαλίζει ότι όλοι οι πολίτες έχουν προσιτή στέγαση.

10. ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΤΥΠΟΥ
Το δικαίωμα να γνωρίζει το κοινό είναι υψίστης σημασίας για μια υγιή και δημοκρατική διαδικασία.

11. ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΜΕΣΑ
Όλα τα σχόλια που γίνονται στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης είναι ευθύνη του ατόμου που τα κάνει. Οποιοδήποτε θέμα όπου η γλώσσα που χρησιμοποιείται δεν απειλεί τη ζωή, την ελευθερία ή την επιδίωξη της ευτυχίας, τότε το δικαίωμα ΔΩΡΕΑΝ ΛΟΓΟΣ θα παραμείνει.

12. ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ
Οι αλλοδαποί πολίτες δεν μπορούν να κατέχουν αγροτική ή οικιστική ιδιοκτησία, όσοι έχουν στη διάθεσή τους τρεις μήνες για να πουλήσουν αλλιώς αυτά τα ακίνητα θα ανεβαίνουν για να προκύψουν έσοδα από τη δημοπρασία στον ιδιοκτήτη.

13. ΓΕΝΕΤΙΚΑ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΜΕΝΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
Δεν επιτρέπεται η χρήση ΓΤ στην τροφική αλυσίδα. π.χ. Σιτάρι σιτάρι καλαμπόκι όλα τα ζώα.

14. ΝΕΡΟ
Όλες οι συμβάσεις διαχείρισης που έχουν παραχωρηθεί σε ιδιωτικές εταιρείες και εταιρείες θα καταστούν άκυρες και θα επιστρέψουν στην εσωτερική διοίκηση. Το νερό δεν πρέπει να ανταλλάσσεται ως εμπόρευμα σε οποιαδήποτε ανταλλαγή. Όλες οι συμβάσεις που ισχύουν θα τερματιστούν και θα καταβληθεί αποζημίωση.

15. ΑΠΟΘΕΜΑΤΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ
Η εκτύπωση χρημάτων και κυβερνητικών χρηματοοικονομικών υπηρεσιών που έχουν ανατεθεί σε ιδιωτικές εταιρείες ή εταιρείες αυτές οι συμβάσεις θα καταστούν άκυρες και θα επιστραφούν σε μια κρατική διαχειριζόμενη τράπεζα. Θα διενεργηθεί έλεγχος δέκα ετών στους λογαριασμούς των εταιρειών που ήταν υπεύθυνες για αυτήν την υπηρεσία.

16. ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ 5G
Η μετάδοση του 5G θα σταματήσει αμέσως και θα διεξαχθεί έρευνα για τη νομική εξουσιοδότηση όλων των συμβάσεων. Αυτή η τεχνολογία και η ακτινοβολία που παράγει 24/7 πρέπει να αντιμετωπιστούν σχετικά με την επίδραση που έχει στη γενική υγεία και ευημερία όλων των πολιτών.

17. ΤΑΜΕΙΑ
Μια κοινωνία χωρίς μετρητά δεν είναι επιλογή. Το σύστημα ηλεκτρονικών πληρωμών ΜΟΝΟ θα επέτρεπε στις τράπεζες, τους πολιτικούς και τις μεγάλες επιχειρήσεις την επιλογή να υπαγορεύσουν το τελικό αποτέλεσμα οποιουδήποτε οικονομικού μέλλοντος. Οι έμποροι δεν μπορούν να αρνηθούν την πληρωμή σε μετρητά.

18. ΔΙΑΔΡΟΜΗ 18
Το TRACKER 18 είναι ένα κουμπί τοποθεσίας που έχει προστεθεί στη ΝΟΜΙΚΗ ΕΦΑΡΜΟΓΗ, το οποίο μπορεί να χρησιμοποιηθεί όταν σταματήσει η αστυνομία. Όταν ενεργοποιηθούν, άτομα που βρίσκονται εντός συγκεκριμένης ακτίνας θα λάβουν ειδοποίηση και μπορούν να παρακολουθούν χρησιμοποιώντας ήχο ή βίντεο και, στη συνέχεια, να αποφασίσουν εάν επιθυμούν να παρευρεθούν ως μάρτυρες των διαδικασιών που διεξάγονται.

Το DEMOCRACY είναι ένα ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΝΟΜΙΣΜ μπορείτε να προσθέσετε αξία

Μια καμπάνια GoFundMe θα ξεκινήσει σύντομα για να βοηθήσει στη χρηματοδότηση αυτού του έργου.

Εάν συγκεντρωθούν επαρκείς τόκοι και κεφάλαια, θα δημιουργήσω ένα γραφείο διαχείρισης έργου στο Χάμιλτον της Νέας Ζηλανδίας και με τη βοήθεια των έμπειρων ατόμων και του προσωπικού πληροφορικής θα μεταφέρω αυτό το έργο στο τελικό του συμπέρασμα. Με εκτίμηση, Ρόμπιν Τέρι